سوسن

آلبوم موسیقی بهترینهای سوسن

از {{model.count}}
3,150,000
2,990,000 تومان
6%
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
تعداد
نوع
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
play sample track

1LP - black vinyl

side A

1.شهر بی تو

2.عروس خانوم

3.دل قشنگه

4.جوونی

side B

1.دروغ

2.دوتا رفیق

3.گمشده

4.بیستون

سوسن با نام اصلی مهناز یا گل‌اندام طاهرخانی در سال ۱۳۱۹ در قصر شیرین متولد شد. نام پدرش ابراهیم و نام مادرش بلقیس بود. خانوادهٔ سوسن کُرد بودند. پس از مرگ پدرش در یک حادثهٔ تصادف به همراه مادرش به شهر تاکستان مهاجرت کرد و مدتی در این شهر ساکن شد و به تهران مهاجرت کرد. مادرش به علت بیماری وبا درگذشت. سوسن نزد زنی که به او عمه می‌گفت زندگی کرد. در همسایگی آنان زنی بود که در کافه‌ها می‌خواند و بعضی وقت‌ها سوسن را با خود به کافه می‌برد و او هم با شبی دو تومان شروع به کار کرد.

ورود به عرصه خوانندگی

سوسن به تقلید ترانه‌های دلکش و قمرالملوک وزیری و ملوک ضرابی پرداخت و با نام ویکتور در یک کافه با شبی پانزده تومان مشغول به کار شد. پس از چندی رشید مرادی آهنگساز موسیقی کوچه بازاری با او آشنا شد و او را به کافه دیگری برد و نام هنری سوسن را انتخاب کرد. سوسن سواد خواندن و نوشتن نداشت به کمک رشید مرادی و محمد تهرانی ترانه‌ها را حفظ می‌کرد.

پس از سال‌ها توسط جمیله به کافه‌های مجلل‌تر رفت که توانست در شکوفه نو، جایی برای خود باز کند. آقا رضا سهیلا دارای چند کافه در لاله‌زار بود از او خواستگاری کرد ولی او جواب رد داد. با گذشت زمان پایش به رادیو باز شد و سپس به مهمانی‌های بزرگ دعوت شد و همچنین توسط پوران وارد دربار شد. 

معروف‌ترین ترانه سوسن، «دوست دارم می‌دونی» است که آهنگ آن از فتح‌الله ریاحی و شعر آن از سعید دبیری است. ترانه‌هایی از او در چند فیلم پیش از انقلاب به‌کار رفته‌است، از جمله: قیصر و حسن کچل.

سوسن قبل انقلاب در کاباره‌ها می‌خواند. سوسن پس از مدتی با محمد تهرانی خواننده که تئاتر روحوضی اجرا می‌کرد هم‌خانه شد و پس از دستگیری در دو مهمانی و تحمل دو مرتبه ۷۴ ضربه شلاق، تعهد داد که دیگر خوانندگی نکند. پس از چند ماه به کمک شخصی از طریق کوه به ترکیه و سپس لندن و بعد به آمریکا مهاجرت کرد.

آرتیست
سوسن
آلبوم
بهترین های سوسن
نوع صفحه
33 دور
رنگ صفحه
مشکی
تعداد موجود در بسته
1 صفحه
وضعیت
آکبند

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...